Spaces App- en Cookieverklaring

Wie is verantwoordelijk voor het gebruik van uw persoonsgegevens?

Spaces B.V (hierna “Spaces”), Herengracht 124-128 1015 BT Amsterdam, [email protected], KvK nummer 34282407, verwerkt de van u verkregen persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Spaces behandelt deze persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig.

 

Welke gegevens verzamelt Spaces en waarvoor gebruikt Spaces deze gegevens?

Spaces verzamelt persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer) bij het gebruik maken van één of meer van de door Spaces aangeboden diensten, zoals bij het aangaan van een Membership, het huren van kantoorruimte, het boeken van een meeting room, het gebruik van de Spaces-app en bij het bezoek aan een vestiging van Spaces.

Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de huurders, de members, de dienstverlening in zijn algemeen en de financiële administratie. De gegevens worden opgenomen in het CRM systeem van Spaces.

Daarnaast worden uw naam en e-mailadres gebruikt om u informatie over de dienstverlening en activiteiten van Spaces toe te sturen, onder meer via de Spaces nieuwsbrief. Als u daar geen prijs meer op stelt, kunt u zich afmelden door gebruik te maken van de unsubsribe mogelijkheid in de mailings of door een brief of e-mail te sturen aan Barbara Strozzilaan 101-201 1083 HN Amsterdam, [email protected]

Spaces verstrekt geen persoonsgegevens aan derden. Spaces houdt ook geen individueel surfgedrag bij om gerichte aanbiedingen te doen. Ook worden geen banneradvertenties van derden op de site of in de app geplaatst.

 

De Spaces app

De Spaces app is uitsluitend beschikbaar voor huurders, members en andere klanten van Spaces. Zij kunnen met hun inloggegevens voor de Spaces portal (e-mail adres + wachtwoord) inloggen op de Spaces app.

 

Cookies

De Spaces site en de Spaces app maken gebruik van zogenaamde cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die bij uw bezoek van de site en gebruik van de app worden achtergelaten op uw computer. Deze cookies helpen bij het gebruikersvriendelijker maken van de Spaces-site en Spaces-app. Spaces kan op die manier bijvoorbeeld uw inlognaam tijdens uw bezoek onthouden zodat u deze niet steeds opnieuw
hoeft in te voeren. Spaces gebruikt ook cookies om webbezoek te monitoren, zodat Spaces kan nagaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Spaces gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu.

 

Recht van verzet, inzage en correctie

Spaces gebruikt uw e-mailadres niet voor andere doelen dan in dit statement omschreven, tenzij u daar toestemming voor hebt gegeven. U kunt een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken of bezwaar aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens voor de nieuwsbrieven door een e-mail te sturen aan [email protected] of door gebruik te maken van de unsubscribe mogelijkheid in de mailings zelf. U zult dan geen elektronische nieuwsbrieven van Spaces meer ontvangen.

U kunt Spaces verder altijd vragen om een overzicht van uw gegevens en verzoeken deze te corrigeren of te verwijderen indien de gegevens niet correct zijn of irrelevant voor de gestelde doeleinden. U kunt daartoe een e-mail sturen aan [email protected].

 

Beveiliging

Spaces heeft zorgvuldige en passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

 

Wijzigingen

Eventuele wijzigingen van dit privacy & cookie statement worden bekend gemaakt op de website van Spaces en treden in werking 30 dagen na de bekendmaking.

Dit Privacy Statement is laatst gewijzigd in 2017.