...

Toggle navigation again to reinitialize Google Maps.

24
Nov.

Ontbijtsessie: Disruptief Denken

'Als je doet wat je altijd deed; krijg je wat je altijd kreeg’

Binnen je comfort zone blijven helpt je niet om je voor te bereiden op de toekomst. Door anders naar de werkelijkheid te kijken en uit je comfort zone te stappen, vergroot je jouw lerend vermogen; de capaciteit om snel en continu te leren. Je kunt van perspectief veranderen en ideeën die niet meer nuttig zijn loslaten. Oftewel; je kunt routines en oude werkwijzen ‘ontleren’ wanneer de situatie vraagt om iets nieuws.

Heb jij wel eens het gevoel vast te zitten? In je werk, een gedachtegang of een vraagstuk? Dan is het tijd om jezelf eens wakker te schudden en anders te leren denken.

In deze ontbijtsessie ontdek je hoe je kunt omdenken, losdenken en disruptief denken om zo tot frisse nieuwe inzichten te komen. Een flexibele instelling is onmisbaar als de wereld om je heen snel verandert. Deze krijg je door regelmatig iets nieuws te doen en door verwachtingspatronen te doorbreken. Maar hoe maak je het doorbreken van routine nu onderdeel van je dagelijkse werk? In deze sessie krijg je hiervoor praktische tips. Je ontdekt dat je veel innovatiever bent dan je denkt. Laat je verrassen en ervaar hoe leuk een flinke klap tegen je kop kan zijn.

Na de sessie

  • Weet je wat out of the box denken jou oplevert
  • Heb je tips ontvangen om jouw leerspier te trainen
  • Heb je de paperclip losdenkoefening gedaan
  • Heb je tips ontvangen jouw creatief denkvermogen te vergoten
  • Heb je de Disruptie Brainstorm gedaan en weet je deze denkmethode in jouw werk toe te passen (Bestaand denken uitdagen)

De ontbijtsessie wordt gehost door Jobtraining. Aanmelden kan met een e-mail aan de receptie.

Share this event

Upcoming events